17.1 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomePurmerendLandelijke Inline-skate wedstrijd Jeugd in Purmerend

Landelijke Inline-skate wedstrijd Jeugd in Purmerend

Purmerend – Elk zomerseizoen organiseert de KNSB, in diverse plaatsen met een inline-skate baan, wedstrijden voor jeugd onder de naam Landelijke Baancompetitie Jeugd. In deze competitie strijdt de jeugd om de podiumplaatsen voor de daguitslag maar ook voor het landelijke eindklassement.

Komende zaterdag, 16 april, zullen diverse inline-skaters uit geheel Nederland naar Purmerend afreizen om op de 200 meter diverse wedstrijden te rijden voor deze competitie. Op het programma staan deze dag een 300 meter tijdrit, en een puntenkoers. Bij de 300 meter wordt er individueel gestart en gaat het om de snelste tijd. Bij de puntenkoers zal er een massastart plaatsvinden, waarbij er na vooraf bepaalde rondes rijders punten kunnen verdien tijdens een tussen- een eindsprint. Degene met de meeste punten wint de wedstrijd.

De 1ste wedstrijden zullen om 10:00 starten en verwacht wordt dat het gehele programma rond 17:00 uur zal zijn afgerond. Aansluitend daarop zal de prijsuitreiking plaats vinden voor de dag winnaars.

De wedstrijden vinden plaats op de Inlineskate piste van de Pumerring bij de IJs en Inline-skateclub Purmerend. De toegang is gratis en voor iedereen die van schaatsen houdt zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken. De Purmerring is gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk Wheermolen achter het Makadocentrum en vlakbij het Kinderparadijs.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.1 ° C
18 °
16 °
78 %
8.5kmh
80 %
di
17 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.