112Purmerend

Ook brandstichting bij Zonnestudio La Sol Alkmaar

IMG_0515
La Sol te Purmerend na de brand

Alkmaar / Purmerend – Na de grote brand bij La Sol aan de Wagenweg in Purmerend op 8 maart, wat brandstichting bleek te zijn is er ook in Alkmaar bij La Sol aan de Helderseweg een poging brandstichting geweest.

Brandstichting: getuigenoproep
Laatste update: 

Alkmaar – De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met brandstichting in een zonnestudio aan de Helderseweg. In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht, kwam een melding binnen dat er in het pand aan de Helderseweg brand was.

De beginnende brand kon snel worden geblust waardoor de schade beperkt is gebleven. Technisch onderzoek heeft uitgewezen dat er sprake is van brandstichting; in het pand werd een brandversnellend middel aangetroffen.
De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u zaterdagavond (laat) iets verdachts gezien in de omgeving van de Helderseweg, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie in Alkmaar. Tel 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.