6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Ook brandstichting bij Zonnestudio La Sol Alkmaar

Ook brandstichting bij Zonnestudio La Sol Alkmaar

IMG_0515
La Sol te Purmerend na de brand

Alkmaar / Purmerend – Na de grote brand bij La Sol aan de Wagenweg in Purmerend op 8 maart, wat brandstichting bleek te zijn is er ook in Alkmaar bij La Sol aan de Helderseweg een poging brandstichting geweest.

Brandstichting: getuigenoproep
Laatste update: 

Alkmaar – De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met brandstichting in een zonnestudio aan de Helderseweg. In de nacht van zaterdag op zondag, rond middernacht, kwam een melding binnen dat er in het pand aan de Helderseweg brand was.

De beginnende brand kon snel worden geblust waardoor de schade beperkt is gebleven. Technisch onderzoek heeft uitgewezen dat er sprake is van brandstichting; in het pand werd een brandversnellend middel aangetroffen.
De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u zaterdagavond (laat) iets verdachts gezien in de omgeving van de Helderseweg, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie in Alkmaar. Tel 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.