PurmerendSport

Open dag Purmerender Roeivereniging De Where

RoeienOp zaterdag 23 april vanaf 10:00 uur kan iedereen kennis maken met roeien. Roeien wordt in Nederland steeds populairder. Meer en meer mensen ontdekken de voordelen van deze veelzijdige en gezonde sport.

Roeien doe je lekker buiten op het water, meestal samen in een ploeg. Ook zijn er voor de winter genoeg andere mogelijkheden bij De Where om bij de club je conditie op peil te houden. Bijvoorbeeld indoortraining, zonder extra kosten.

De boten liggen tijdens de open dag klaar tussen 11 en 16 uur. Tijdens deze dag presenteert de Where ook haar vijf maanden plan. Begin meteen met lessen en roei in september je eerste echte tocht. En, wordt je lid in mei dan krijg je een Where T-shirt er bij!

Verder zijn er rondleidingen en staat de koffie klaar en is er een leuke prijsvraag! Natuurlijk zijn ook de oud-leden zeer welkom om het roeien weer eens op te pakken.

De Purmerender Roeivereniging is te vinden op de Wheredijk 90 te Purmerend.

Klik voor groter beeld op afbeelding.

Roeien

Fotos: Purmerender Roeivereniging.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.