112Purmerend

Twee Hagenaars aangehouden in Purmerend

Politie aanhoudingPurmerend – Op woensdagmorgen hield de politie twee mannen aan wegens het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap. Het gaat om mannen uit Den Haag van 30 en 31 jaar oud.

Omstreeks 01.50 uur zag de politie een personenauto rijden over de Limbostraat. De auto reed langzaam en ging kriskras door de wijk. De politie zette de auto aan de kant. Bij controle van de bestuurder en de inzittende, bleken beiden bekend te zijn bij de politie in verband met het plegen van inbraken. In de auto lag inbrekersgereedschap.
Beide mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie nam het gereedschap in beslag.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.