21.4 C
Purmerend
woensdag 10 juli 2024
HomePurmerendRTV Purmerend eindelijk in pakket KPN

RTV Purmerend eindelijk in pakket KPN

Sinds deze week is RTV Purmerend ook via de digitale pakketten van KPN te bekijken op kanaal 336. RTV Purmerend is de lokale omroep van Purmerend en brengt nieuws, programma’s en reportages van gebeurtenissen in de stad.

Hiermee zijn de raadsvergaderingen weer overal in Purmerend te zien via televisie. Maar ook programma’s als Pip & Pelle, FocusTV (een maandelijkse Purmerendse talkshow) en Vereniging van de Maand kunnen weer rechtstreeks worden bekeken. RTV Purmerend is bij KPN te ontvangen op kanaal 336 en ZIGGO-kanaal 36.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
21.4 ° C
22.8 °
20 °
68 %
9.8kmh
29 %
wo
21 °
do
19 °
vr
16 °
za
17 °
zo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.