112GemeentePurmerend

Gratis overvaltraining voor ondernemers Purmerend

Een overval heeft een enorme impact, niet alleen bij de slachtoffers zelf maar ook bij hun omgeving zoals collega-ondernemers.

DSC_1429In februari heeft een gewapende overval plaatsgevonden bij Auto Clean Service aan de Maxwellstraat in de Baanstee. De gemeente biedt ondernemers, in samenwerking met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland, een gratis overvaltraining aan.

Tijdens de training krijgen deelnemers praktische informatie over hoe een overval zoveel mogelijk is te voorkomen, en hoe iemand het beste kan handelen als het in de toekomst toch voorkomt. Een realistische simulatie onder professionele begeleiding is onderdeel van de training. De training wordt verzorgd door ervaren trainers van het RPC (Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding) Noord-Holland, in samenwerking met politie en gemeente.

Aanmelden

De training is op maandag 18 april 2016 van 19.00 tot 22.00 uur. Geinteresseerde ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden.

Foto’s: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.