5.1 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
Home112Gratis overvaltraining voor ondernemers Purmerend

Gratis overvaltraining voor ondernemers Purmerend

Een overval heeft een enorme impact, niet alleen bij de slachtoffers zelf maar ook bij hun omgeving zoals collega-ondernemers.

DSC_1429In februari heeft een gewapende overval plaatsgevonden bij Auto Clean Service aan de Maxwellstraat in de Baanstee. De gemeente biedt ondernemers, in samenwerking met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland, een gratis overvaltraining aan.

Tijdens de training krijgen deelnemers praktische informatie over hoe een overval zoveel mogelijk is te voorkomen, en hoe iemand het beste kan handelen als het in de toekomst toch voorkomt. Een realistische simulatie onder professionele begeleiding is onderdeel van de training. De training wordt verzorgd door ervaren trainers van het RPC (Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding) Noord-Holland, in samenwerking met politie en gemeente.

Aanmelden

De training is op maandag 18 april 2016 van 19.00 tot 22.00 uur. Geinteresseerde ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden.

Foto’s: Haico Kats



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.1 ° C
6.1 °
4.4 °
76 %
3.6kmh
100 %
di
13 °
wo
12 °
do
11 °
vr
11 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.