2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* Edam-VolendamRaadslid Edam onder invloed in auto

Raadslid Edam onder invloed in auto

Edam – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.20 uur op de Dirrick Gerritszstraat in Edam een 43-jarige man uit Edam aangehouden. De Edammer bestuurde onder invloed van alcohol een voertuig.

Bij het zien van een politiewagen dooft de verdachte zijn lichten en gaat er vol gas vandoor. Na een korte achtervolging is de bestuurder aan de kant van de weg gezet. De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest. De man blies een ‘F’ en is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Onderweg naar het bureau heeft de verdachte zich vervelend en recalcitrant gedragen. Bij blaastest op het bureau blaast de verdachte 690 UGL. De Edammer is met een boete op zak heengezonden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.