* Edam-Volendam112

Raadslid Edam onder invloed in auto

Edam – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.20 uur op de Dirrick Gerritszstraat in Edam een 43-jarige man uit Edam aangehouden. De Edammer bestuurde onder invloed van alcohol een voertuig.

Bij het zien van een politiewagen dooft de verdachte zijn lichten en gaat er vol gas vandoor. Na een korte achtervolging is de bestuurder aan de kant van de weg gezet. De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest. De man blies een ‘F’ en is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Onderweg naar het bureau heeft de verdachte zich vervelend en recalcitrant gedragen. Bij blaastest op het bureau blaast de verdachte 690 UGL. De Edammer is met een boete op zak heengezonden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.