12.1 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* Edam-VolendamKinderrommelmarkt achter de AMVO

Kinderrommelmarkt achter de AMVO

Op woensdag 27 april, Koningsdag, wordt de jaarlijkse kinderrommelmarkt op het parkeerterrein achter de AMVO georganiseerd. De AMVO zorgt voor gezellige muziek, toiletten en EHBO. De kinderrommelmarkt begint om 07.00 uur en duurt tot uiterlijk 13.00 uur.
Iedereen die altijd daar zijn of haar auto parkeert wordt dringend verzocht de avond ervoor ergens anders te parkeren, zodat het parkeerterrein volledig beschikbaar komt voor de rommelmarkt.

Verkeersmaatregelen Koningsdag

De Zeestraat wordt in verband met deze rommelmarkt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit betekent dat gedurende deze tijd aanvullende verkeersmaatregelen nodig zijn voor de verkeersafwikkeling in en de bereikbaarheid van de omgeving.

Het Zuideinde en de Haven ter hoogte van café de Boer worden om 07.00 uur afgesloten d.m.v. de uitschuifbare palen. Het Zuideinde is uitsluitend toegankelijk voor bewoners. Vanwege de rioleringswerkzaamheden kunnen auto’s niet achterlangs het Zuideinde wegrijden. De afwikkeling van het verkeer vindt nu plaats via de zgn. kermisvariant Zeestraat-Europaplein-Ventersgracht-Havenstraat-Aalstraat-Prins Bernhardlaan.

De Stationsstraat, W.J. Tuijnstraat en H.J. Calkoengracht zijn te bereiken vanaf het Europaplein. Als gevolg van de braderie op de Edammerweg is deze afgesloten voor alle verkeer m.u.v. voetgangers, voorbij de kruising met de C.J. Conijnstraat. Verkeer met bestemming Meerzijde, Dril, Havenstraat dient om te rijden via de Jozefstraat. Voor zover nodig wordt het bestaande eenrichtingverkeer in deze straten omgedraaid.

Alle verkeersmaatregelen zijn van kracht op 27 april tussen 06.00 en 14.00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.1 ° C
12.8 °
11.1 °
72 %
0.9kmh
100 %
wo
11 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.