112Purmerend

Politie zoekt getuigen straatroof

Purmerend – Een 68-jarige man van Schiermonnikoog is zondag het slachtoffer van geworden van een straatroof. Dit gebeurde rond 21:45 uur op het Koggenland.

Het slachtoffer stapte in auto die hij geparkeerd had achter het winkelcentrum. Toen hij het portier wilde dichtslaan, werd deze tegengehouden. Twee mannen vroegen het slachtoffer om een vuurtje waarop de man aangaf dit niet te hebben. Vervolgens pakte één van de mannen hem bij de kraag en de ander haalde de zakken van het slachtoffer leeg. Eén van de mannen zou een wapen in zijn hand hebben gehad wat leek op een taser. De verdachten zijn weggelopen in de richting van het park.

De volgende signalementen zijn bekend bij de politie;

Verdachte 1:

– Licht getint
– Tussen de 20 en 25 jaar oud
– Tussen 1,80 en 1,85 meter
– Normaal postuur
– Donker gekleed

Verdachte 2:

– Licht getint
– Tussen de 20 en 25 jaar oud
– Tussen de 1,70 en 1,75 meter
– Normaal postuur
– Kort, donker haar
– Donker gekleed

De politie roept getuigen op die mogelijk meer informatie hebben over de straatroof, contact op te nemen (0900-8844).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.