4.6 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomePolitiekMogelijk Arnie Faro nieuwe wethouder D66

Mogelijk Arnie Faro nieuwe wethouder D66

Purmerend – Het gonst van de geruchten in de Purmerendse binnenstad dat binnenkort Dhr. Arnie Faro door D66 Purmerend naar voren wordt geschoven als de nieuwe wethouder van D66.

Ook onbevestigde bronnen binnen de coalitie bevestigen dit. Door het plotselinge aftreden van Dhr. Edwin Voorbij in maart dit jaar is deze vacature ontstaan.
Dhr. Faro is een geboren Amsterdammer, 59 jaar, woonachtig in Gorinchem en is daar wethouder geweest van 2010 tot 2015. In zijn tijd als wethouder is Dhr. Faro verantwoordelijk geweest voor de portefeuilles Sociale Zaken, Participatiewet & arbeidsmarktbeleid, Economie, Toerisme & recreatie, Onderwijs en Dienstverlening.

Ook een rondje op Social Media laat deze trend zien. Diverse raadsleden en een wethouder volgen Dhr. Faro sinds gisteren op Twitter en Facebook.

Dhr. Faro runt op dit moment een coachingbureau en biedt samen met een vennoot diensten aan als persoonlijke coaching, team coaching, onderhandeling, mediation en procesbegeleiding.

De partijvoorzitter van D66 Purmerend Dhr. Patrick Blokzijl zegt in een reactie dat hij het nog te vroeg vindt om te reageren.

Foto: D66 Gorinchem



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.6 ° C
6.7 °
3.3 °
76 %
0.9kmh
88 %
do
10 °
vr
10 °
za
15 °
zo
18 °
ma
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.