8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomeBeemsterSamenwerking met Stichting Familiehulp bekrachtigd

Samenwerking met Stichting Familiehulp bekrachtigd

Purmerend / Beemster – Donderdag 14 april hebben de gemeenten Purmerend en Beemster overeenkomsten getekend met Jos de Blok van stichting Familiehulp. Stichting Familiehulp neemt vrijwel alle uitvoerende medewerkers van TSN over. Daardoor blijft de relatie van de meeste hulpontvangers met hun vaste hulp bestaan.

Stichting Familiehulp is onlangs opgericht om de activiteiten van TSN Thuiszorg over te nemen. TSN Thuiszorg, dat met meer dan 220 medewerkers in de gemeenten Purmerend en Beemster huishoudelijke hulp biedt aan ruim 800 inwoners, werd in maart failliet verklaard.

Werkwijze Familiehulp

De gemeenten hebben gekozen voor Familiehulp omdat de visie en werkwijze van Familiehulp goed aansluit bij het beleid van beide gemeenten. Zo zet Familiehulp in op de zelfredzaamheid van haar cliënten. Het uitgangspunt is dat de gemeente de cliënt zodanig ondersteunt dat de cliënt zoveel mogelijk zelfstandig kan blijven functioneren. Ook richt Familiehulp zich op het vroegtijdig signaleren van veranderingen bij de cliënt. Samen met andere partijen wordt gekeken welke hulp (evt. met andere hulpverleners) nodig is.

De medewerkers van het failliete TSN hebben inmiddels kennis kunnen maken met Familiehulp en zijn geïnformeerd. Vanaf 25 april zullen zij de huishoudelijke hulp vanuit de nieuwe werkgever leveren.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.