3.9 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* WeerKOUD EN SLECHT OP KONINGSDAG

KOUD EN SLECHT OP KONINGSDAG

Komende nacht wisselen bewolking en opklaringen elkaar af en valt er nog steeds neerslag in de vorm van buiige regen, verder landinwaarts als natte sneeuw met een kleine kans op onweer. In het noord- en zuidoosten daalt het kwik tijdens opklaringen tot dicht bij het vriespunt, elders wordt het 3 tot 5 graden. De west- tot noordwestenwind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het zuidelijk kustgebied is de wind krachtig tot hard en daar kunnen ook windstoten voorkomen tot 90 km/u. In het noordoosten is de wind zwak westelijkl.

Woensdag overdag is het wisselend bewolkt en vallen er frequent buien, ook daarbij is vooral in het oosten en zuidoosten weer onweer en hagel mogelijk. Tussen de buien door schijnt af en toe de zon. De maxima liggen rond 9 graden. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit langzaam wat droger en neemt de wind wat af. (Bron: KNMI)



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
3.9 ° C
6.2 °
2.3 °
77 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.