GemeentePurmerend

Leeghwaterpark loopt langzaam vol

Purmerend – Het aantal volle plaatsten voor de verkoop van allerhande particuliere spullen in het Leeghwaterpark voor Koningsdag gaat gestaag omhoog. Steeds meer mensen komen aan om hun plek te bemachtigen. Ook veel plekken zijn al met stokken, linten en de tekst “Bezet” gemarkeerd.

Vannacht zullen verkeersregelaars van Forty Four Security aan het werk gaan om het verkeer op en naar de toegangswegen te begeleiden.

“Het is minder druk dan verleden jaar. Dit zal te maken hebben met de weersvoorspellingen van vannacht en morgen.”, vertelt een mijnheer die zijn tent aan het opzetten is.

Gerda, een vriendelijke mevrouw, blijft de gehele nacht zitten. “Het is een traditie. Voor de kou ben ik goed gekleed en voor je het weet is het 6 uur. Ik heb mijn krukje waar ik op kan zitten. Ik ben ook in het oranje gekleed.” Andere hebben hun caravan neergezet, met een dieselgenerator, om zo de nacht toch in warmte te kunnen doorbrengen.

Foto’s: Rob Klaucke

image

image

image

image

image

 

 

 

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.