7.1 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomeGemeenteLeeghwaterpark loopt langzaam vol

Leeghwaterpark loopt langzaam vol

Purmerend – Het aantal volle plaatsten voor de verkoop van allerhande particuliere spullen in het Leeghwaterpark voor Koningsdag gaat gestaag omhoog. Steeds meer mensen komen aan om hun plek te bemachtigen. Ook veel plekken zijn al met stokken, linten en de tekst “Bezet” gemarkeerd.

Vannacht zullen verkeersregelaars van Forty Four Security aan het werk gaan om het verkeer op en naar de toegangswegen te begeleiden.

“Het is minder druk dan verleden jaar. Dit zal te maken hebben met de weersvoorspellingen van vannacht en morgen.”, vertelt een mijnheer die zijn tent aan het opzetten is.

Gerda, een vriendelijke mevrouw, blijft de gehele nacht zitten. “Het is een traditie. Voor de kou ben ik goed gekleed en voor je het weet is het 6 uur. Ik heb mijn krukje waar ik op kan zitten. Ik ben ook in het oranje gekleed.” Andere hebben hun caravan neergezet, met een dieselgenerator, om zo de nacht toch in warmte te kunnen doorbrengen.

Foto’s: Rob Klaucke

image

image

image

image

image

 

 

 

 

 

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.1 ° C
7.8 °
6.6 °
76 %
1.3kmh
100 %
vr
7 °
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.