* ZorgPurmerend

Heeft u mantelzorg en woont u in Purmerend?

U komt mogelijk in aanmerking voor het mantelzorgcompliment.

Met het mantelzorgcompliment wil de gemeente Purmerend haar waardering uitspreken voor het werk dat mantelzorgers verrichten. Dit gebeurt door middel van een geldbedrag, dat de zorgvrager aan zijn/ haar mantelzorger kan besteden. De hoogte van dit geldbedrag is afhankelijk van het aantal aanvragen dat de gemeente binnenkrijgt en bedraagt maximaal € 200,00.

Als u in aanmerking wilt komen voor het compliment kunt u zich hiervoor vóór 1 juli 2016 aanmelden, door het aanvraagformulier in te vullen en naar ons toe te sturen.

Aanvragen

Het aanvraagformulier kunt u hier uitprinten of

telefonisch opvragen. Contact

Waar moet u aan voldoen?

Om in aanmerking te komen voor het mantelzorgcompliment moet u

  • een mantelzorger hebben, die zorg aan u verleend
  • minimaal 53 weken extramurale zorg ontvangen of in aanmerking komen voor deze zorg.

Heeft u in 2015 het mantelzorgcompliment ontvangen?

Als u vorig jaar het mantelzorgcompliment van ons  heeft ontvangen, dan heeft u als het goed is begin mei van ons een brief gekregen, waarin het mantelzorgcompliment voor 2016 automatisch aan u is toegekend. U hoeft in dit geval geen aanvraag in te dienen. Het mantelzorgcompliment wordt in november automatisch op uw rekening gestort.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.