6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home* Uitgaan1e Purmerendse Haring en Meer Party komt eraan

1e Purmerendse Haring en Meer Party komt eraan

Purmerend – Eindelijk krijgt Purmerend zijn eigen haringparty! Op 23 juni 2016 vindt de 1e Purmerendse Haring en Meer party plaats. Bedrijfsleven, overheid en mensen die van de allerbeste haring en gezelligheid houden zijn welkom op het feest waarvan nu al bekend is dat het uit zal groeien tot een fantastische jaarlijkse traditie.

Met dit evenement biedt de Stichting Vrienden voor Purmerend (SVP) ondernemers, organisaties en hun gasten in de Purmerendse regio een sfeervolle entourage om met elkaar te netwerken en tegelijkertijd te genieten van een goed glas wijn, een supervette haring (of twee) en wat aanverwante versnaperingen. Over de muzikale omlijsting zult u nog lang napraten. Die wordt onvergetelijk.

SVP koppelt een goed doel aan dit evenement. Ze kiezen dit jaar voor de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen. Dit is namelijk een groeiend probleem. Het aantal mensen, dat een hogere leeftijd bereikt, neemt immers toe. Een hogere leeftijd gaat vaak gepaard met achteruitgang in gezondheid en verlies aan kwaliteit van leven. Onderzoek wijst uit dat in Nederland ruim 1,2 miljoen mensen van 55 jaar en ouder eenzaam zijn. Dat zijn er veel. Eenzaamheid beschouwen we als armoede. Daarom werkt de SVP samen met lokale zorginstellingen aan passende initiatieven om de eenzaamheid van oudere inwoners in onze stad te verkleinen. Volgens de zogenaamde ‘sociale integratiebenadering’ kan eenzaamheid onder meer worden verminderd door de omvang van het netwerk te vergroten of jongeren en ouderen met elkaar in contact te brengen. Maar er zijn meer mogelijkheden. De stichting legt zich toe op eenzaamheidsinterventies die voldoen aan de behoeften van ouderen. Om daar maar meteen mee te starten zullen 50 ouderen worden uitgenodigd om op 23 juni a.s. een harinkje te komen prikken onder het genot van een glas graanjenever en heerlijke muziek.

De Purmerendse Haring en Meer Party is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging, waardoor exclusiviteit wordt gewaarborgd.

Via de website (www.vriendenvoorpurmerend.nl) houden zij u graag op de hoogte van al hun activiteiten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.