13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home112Autobranden in Purmerend en Landsmeer

Autobranden in Purmerend en Landsmeer

Purmerend – Twee auto’s zijn in vlammen op gegaan aan de Kaasvormstraat. Afgelopen nacht ronde de klok van 04.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand, eenmaal ter plaatse bleken 2 auto’s in brand te staan ook de naast gelegen schuren hebben flinke schade opgelopen

20 minuten later was het ook raak in Landsmeer, op de Van Beekstraat heeft er ook een brand gewoed in een voertuig. Of beiden branden iets met elkaar te maken heeft is niet duidelijk, de politie heeft beide zaken in onderzoek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.