112Purmerend

Zware mishandeling in Koningsnacht Purmerend

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling tijdens Koningsnacht in Purmerend. Daarbij is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.30 uur een 26-jarige jongen uit Purmerend zwaargewond geraakt.

De jongen verliet met zijn vriend een club aan de Westerstraat / Padjedijk om naar huis te gaan. Het slachtoffer stond nog even voor de deur te wachten op een andere vriend die nog binnen was. Zijn vriend met wie hij buiten stond, een 21-jarige Purmerender, dacht een oude bekende te zien en sprak hem aan.

Direct ontstond er, om onduidelijke redenen, een woordenwisseling tussen het slachtoffer en zijn vriend en een groepje jongens. Dit groepje jongens was in het gezelschap van één meisje. De woordenwisseling ontaardde in een vechtpartij. Daarbij werd er over- en weer geslagen. Het slachtoffer sprong tussen de vechtersbazen en kreeg daarbij flinke klappen tegen zijn hoofd en ging knock-out.

De jongen heeft flink hoofdletsel opgelopen en ligt nog altijd in het ziekenhuis. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte kunnen doen. Veel mensen hebben het incident zien gebeuren.

De politie zoekt getuigen van de vechtpartij. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. 26 jarige JONGEN ????
    Hoe oud moet je dan wel niet zijn om man te worden ?

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: