6.7 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home112Zware mishandeling in Koningsnacht Purmerend

Zware mishandeling in Koningsnacht Purmerend

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling tijdens Koningsnacht in Purmerend. Daarbij is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.30 uur een 26-jarige jongen uit Purmerend zwaargewond geraakt.

De jongen verliet met zijn vriend een club aan de Westerstraat / Padjedijk om naar huis te gaan. Het slachtoffer stond nog even voor de deur te wachten op een andere vriend die nog binnen was. Zijn vriend met wie hij buiten stond, een 21-jarige Purmerender, dacht een oude bekende te zien en sprak hem aan.

Direct ontstond er, om onduidelijke redenen, een woordenwisseling tussen het slachtoffer en zijn vriend en een groepje jongens. Dit groepje jongens was in het gezelschap van één meisje. De woordenwisseling ontaardde in een vechtpartij. Daarbij werd er over- en weer geslagen. Het slachtoffer sprong tussen de vechtersbazen en kreeg daarbij flinke klappen tegen zijn hoofd en ging knock-out.

De jongen heeft flink hoofdletsel opgelopen en ligt nog altijd in het ziekenhuis. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte kunnen doen. Veel mensen hebben het incident zien gebeuren.

De politie zoekt getuigen van de vechtpartij. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
3.6kmh
100 %
ma
7 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.