Digitaal magazine Sportcomplex online

Volg de ontwikkeling van het nieuwe sportcomplex Purmerend

Vanaf 3 mei is het digitale magazine Sportcomplex Purmerend online. U leest hierin alles over de ontwikkelingen rond het nieuwe sportcomplex aan de Van IJsendijkstraat.

Het begin van de bouw van de sporthal staat gepland voor het najaar van 2016. Als hal in de zomer van 2017 klaar is wordt de rest van het complex onder handen genomen: er komt onder andere een nieuw clubgebouw voor de Rugby Club Waterland en een natuurgrasveld.

Via het digitale magazine blijft u op de hoogte van dit prachtige project. U vindt er het laatste nieuws, de planning, artist impressions, de blog van wethouder Roald Helm en nog veel meer.

Lees hier uitgave 1  maar Meld u ook aan voor updates

Wethouder Roald Helm:

‘Sport heeft in mijn ogen een grote maatschappelijke betekenis. Het is belangrijk voor de sociale samenhang in de stad en het is goed voor de gezondheid. Als wethouder van een stad met inmiddels 80.000 inwoners zet ik mij graag in om sport nog meer op de kaart te zetten. En met de bouw van de nieuwe sporthal doen we dat! Het is een hal met allure. We bieden onze inwoners hiermee een sportieve toekomst.’

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*