112Purmerend

Winkeldieven spuiten met pepperspray

Purmerend – Twee vrouwelijke winkeldieven hebben dinsdagavond in Purmerend een pepperspray-achtige vloeistof in het gezicht gespoten van een supermarkt-medewerker.

Rond 18.40 uur sprak het slachtoffer twee vrouwen aan die iets hadden gestolen uit een supermarkt aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend. Er ontstond een conflict en de medewerker met een bijtende vloeistof in het gezicht gespoten. Daarna ging het tweetal er vandoor.

Het slachtoffer is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Ook enkele omstanders hadden last van hun ogen en luchtwegen. Met behulp van getuigen is één van de twee vrouwen aangehouden. Het gaat om een 26-jarige vrouw uit Medemblik. Het voertuig waarin de vrouwen reden is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de andere winkeldief.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.