10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home112Winkeldieven spuiten met pepperspray

Winkeldieven spuiten met pepperspray

Purmerend – Twee vrouwelijke winkeldieven hebben dinsdagavond in Purmerend een pepperspray-achtige vloeistof in het gezicht gespoten van een supermarkt-medewerker.

Rond 18.40 uur sprak het slachtoffer twee vrouwen aan die iets hadden gestolen uit een supermarkt aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend. Er ontstond een conflict en de medewerker met een bijtende vloeistof in het gezicht gespoten. Daarna ging het tweetal er vandoor.

Het slachtoffer is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Ook enkele omstanders hadden last van hun ogen en luchtwegen. Met behulp van getuigen is één van de twee vrouwen aangehouden. Het gaat om een 26-jarige vrouw uit Medemblik. Het voertuig waarin de vrouwen reden is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de andere winkeldief.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,547VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.