112Purmerend

Winkeldieven spuiten met pepperspray

Purmerend – Twee vrouwelijke winkeldieven hebben dinsdagavond in Purmerend een pepperspray-achtige vloeistof in het gezicht gespoten van een supermarkt-medewerker.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Rond 18.40 uur sprak het slachtoffer twee vrouwen aan die iets hadden gestolen uit een supermarkt aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend. Er ontstond een conflict en de medewerker met een bijtende vloeistof in het gezicht gespoten. Daarna ging het tweetal er vandoor.

Het slachtoffer is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Ook enkele omstanders hadden last van hun ogen en luchtwegen. Met behulp van getuigen is één van de twee vrouwen aangehouden. Het gaat om een 26-jarige vrouw uit Medemblik. Het voertuig waarin de vrouwen reden is in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de andere winkeldief.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by