Bewoners gewond bij woningoverval Volendam

Volendam – Woensdagavond rond 22.00 uur heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Jan Sluiterstraat.

Rond 22.00 uur woensdagavond werden bewoners van een huis aan de Jan Sluiterstraat overvallen in hun woning. Drie onbekend gebleven daders drongen de woning binnen en dwongen de bewoners met geweld om kostbaarheden af te geven. Hierbij raakten de bewoners gewond. De daders gingen ervandoor met geringe buit. Beide bewoners werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De recherche heeft direct een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Een overval heeft altijd veel impact op de gedupeerden en mocht u informatie hebben over deze overval, laat het dan s.v.p. weten aan de politie.

Signalement
Van de daders is een summier signalement bekend: drie mannen in de leeftijd van 18-35 jaar. Eén blanke man en twee donkergetinte mannen. Een van de donkergetinte mannen droeg een oranje postjas.

Getuigenoproep

Heeft u woensdagavond iets verdachts gezien in de omgeving van de Jan Sluiterstraat, tussen 21.45 en 22.45 uur, dat te maken kan hebben met deze woningoverval? Laat het dan s.v.p. weten aan de recherche in Purmerend via tel.nr. 0900-8844. Heeft u informatie, maar wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt