Purmerend

Melkwegbrug monteurs uitgescholden

Purmerend – De monteurs aan de Melkwegbrug hebben het moeilijk tijdens deze zomerse temperaturen, met regelmaat krijgen de monteurs van de gemeente Purmerend onvriendelijke verwensingen naar hun hoofd geslingerd van ongeduldige gebruikers van de Melkwegbrug.

Ook de monteurs hebben geen idee waarom de brug elke keer storing heeft, elke storing is weer wat anders en heeft met name met de beveiliging voor de gebruikers te maken, aldus één van de monteurs.

Ook verbazen de monteurs zich over het feit dat gebruikers zomaar gemeente eigendom slopen, ” ze breken zo de slagbomen af “, om er door te kunnen.

Foto’s: Haico Kats

IMAG1991

IMAG1994

 

 

 

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.