PolitiekPurmerend

AOV draagt nieuwe wethouder voor

De coalitiepartijen (Stadspartij, AOV, VVD en het CDA) hebben met elkaar besproken wat de consequenties zijn van het besluit om niet verder te besturen met D66. Daarbij hebben de fracties opnieuw het vertrouwen in elkaar uitgesproken.

Belangrijk is om vast te stellen dat de coalitie met het vertrek van D66 de meerderheid in de gemeenteraad behoudt. Ook bevat het coalitieakkoord uit 2014 veel waarde voor de stad en kan het daarmee ongewijzigd op draagvlak van de coalitie rekenen.

Ouderenpartij AOV Purmerend is sinds de verkiezingen in 2014 onderdeel van de bestaande coalitie, maar heeft hiervoor destijds geen wethouder geleverd. Het AOV is door de andere coalitiepartners uitgenodigd om een kandidaat voor te dragen om de vacante wethouderspositie in te vullen. Het AOV verwacht binnenkort hun kandidaat bekend te kunnen maken.

IMG_4957In de catacomben van het stadhuis gaan de geruchten dat Dhr. Rotgans de functie van wethouder gaat invullen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.