17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
HomePolitiekAOV draagt nieuwe wethouder voor

AOV draagt nieuwe wethouder voor

De coalitiepartijen (Stadspartij, AOV, VVD en het CDA) hebben met elkaar besproken wat de consequenties zijn van het besluit om niet verder te besturen met D66. Daarbij hebben de fracties opnieuw het vertrouwen in elkaar uitgesproken.

Belangrijk is om vast te stellen dat de coalitie met het vertrek van D66 de meerderheid in de gemeenteraad behoudt. Ook bevat het coalitieakkoord uit 2014 veel waarde voor de stad en kan het daarmee ongewijzigd op draagvlak van de coalitie rekenen.

Ouderenpartij AOV Purmerend is sinds de verkiezingen in 2014 onderdeel van de bestaande coalitie, maar heeft hiervoor destijds geen wethouder geleverd. Het AOV is door de andere coalitiepartners uitgenodigd om een kandidaat voor te dragen om de vacante wethouderspositie in te vullen. Het AOV verwacht binnenkort hun kandidaat bekend te kunnen maken.

IMG_4957In de catacomben van het stadhuis gaan de geruchten dat Dhr. Rotgans de functie van wethouder gaat invullen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.