13.4 C
Purmerend
donderdag 11 april 2024
HomePurmerendKoninklijk gevelwapen voor hofleverancier Sanders

Koninklijk gevelwapen voor hofleverancier Sanders

imageWoensdag 18 mei om 16.00 uur heeft burgemeester Don Bijl het gevelwapen van hofleverancier Sanders Loodgieters onthult. De burgemeester deed dit samen met de eigenaar van het loodgietersbedrijf, Alexander Sanders.

In april 2016 ontving loodgietersbedrijf Sanders uit Purmerend het ‘predicaat Hofleverancier’ uit handen van de burgemeester. In die maand bestond het loodgietersbedrijf 125 jaar. Bij dit predicaat hoort een koninklijk gevelwapen. Het gevelwapen hangt boven de ingang van het loodgietersbedrijf aan de Nieuwstraat.

Familiebedrijf sinds 1891

imageHet familiebedrijf is opgericht in 1891. De vijfde generatie Sanders staat nu aan het roer. Het bedrijf heeft zich in de 125 jaar van zijn bestaan telkens aangepast aan de veranderende tijd, maar wist tegelijkertijd een duidelijke herkenbaarheid te bewaren. De huidige eigenaar is een ondernemer die actief meedenkt over het verbeteren van de binnenstad van Purmerend.

Fotos: Piet Jonker

Adverteren op Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.4 ° C
14 °
12.3 °
79 %
6.3kmh
100 %
do
13 °
vr
17 °
za
19 °
zo
12 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.