Purmerend

Koninklijk gevelwapen voor hofleverancier Sanders

imageWoensdag 18 mei om 16.00 uur heeft burgemeester Don Bijl het gevelwapen van hofleverancier Sanders Loodgieters onthult. De burgemeester deed dit samen met de eigenaar van het loodgietersbedrijf, Alexander Sanders.

In april 2016 ontving loodgietersbedrijf Sanders uit Purmerend het ‘predicaat Hofleverancier’ uit handen van de burgemeester. In die maand bestond het loodgietersbedrijf 125 jaar. Bij dit predicaat hoort een koninklijk gevelwapen. Het gevelwapen hangt boven de ingang van het loodgietersbedrijf aan de Nieuwstraat.

Familiebedrijf sinds 1891

imageHet familiebedrijf is opgericht in 1891. De vijfde generatie Sanders staat nu aan het roer. Het bedrijf heeft zich in de 125 jaar van zijn bestaan telkens aangepast aan de veranderende tijd, maar wist tegelijkertijd een duidelijke herkenbaarheid te bewaren. De huidige eigenaar is een ondernemer die actief meedenkt over het verbeteren van de binnenstad van Purmerend.

Fotos: Piet Jonker

http://www.regiopurmerend.nl/adverteren/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.