Koninklijk gevelwapen voor hofleverancier Sanders

imageWoensdag 18 mei om 16.00 uur heeft burgemeester Don Bijl het gevelwapen van hofleverancier Sanders Loodgieters onthult. De burgemeester deed dit samen met de eigenaar van het loodgietersbedrijf, Alexander Sanders.

In april 2016 ontving loodgietersbedrijf Sanders uit Purmerend het ‘predicaat Hofleverancier’ uit handen van de burgemeester. In die maand bestond het loodgietersbedrijf 125 jaar. Bij dit predicaat hoort een koninklijk gevelwapen. Het gevelwapen hangt boven de ingang van het loodgietersbedrijf aan de Nieuwstraat.

Familiebedrijf sinds 1891

imageHet familiebedrijf is opgericht in 1891. De vijfde generatie Sanders staat nu aan het roer. Het bedrijf heeft zich in de 125 jaar van zijn bestaan telkens aangepast aan de veranderende tijd, maar wist tegelijkertijd een duidelijke herkenbaarheid te bewaren. De huidige eigenaar is een ondernemer die actief meedenkt over het verbeteren van de binnenstad van Purmerend.

Fotos: Piet Jonker

http://www.regiopurmerend.nl/adverteren/

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*