9.2 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePurmerendPurmerend onveiliger geworden

Purmerend onveiliger geworden

Purmerend – Purmerend is onveiliger geworden. Dit blijkt uit de AD misdaadtest 2016. Purmerend zakt van plaats 79 naar 41. Deze daling op de ranglijst komt hoofdzakelijk door de toename van woninginbraken(+21.4%) en diefstal van auto/motoren (+26.3%).

Opvallend is dat het aantal bedreigingen (-25.1%), straatroven (-16.7%) en vernielingen (-8.7%) afneemt. Ook het aantal inbraken in schuren is met 24.1% afgenomen. Als je de woninginbraken niet mee neemt in de totale berekening dan scoort Purmerend juist een positief beeld en kan je aannemen dat Purmerend juist veiliger is geworden.

De buurgemeenten van Purmerend zakken ook allemaal op de ranglijst. Wilt u weten hoe de gemeentes ervoor staan, kijk dan op: http://www.ad.nl/redactie/misdaadmeter/2016/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.2 ° C
11.2 °
7.2 °
69 %
0.9kmh
100 %
ma
9 °
di
9 °
wo
8 °
do
10 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.