Purmerend

Purmerend onveiliger geworden

Purmerend – Purmerend is onveiliger geworden. Dit blijkt uit de AD misdaadtest 2016. Purmerend zakt van plaats 79 naar 41. Deze daling op de ranglijst komt hoofdzakelijk door de toename van woninginbraken(+21.4%) en diefstal van auto/motoren (+26.3%).

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Opvallend is dat het aantal bedreigingen (-25.1%), straatroven (-16.7%) en vernielingen (-8.7%) afneemt. Ook het aantal inbraken in schuren is met 24.1% afgenomen. Als je de woninginbraken niet mee neemt in de totale berekening dan scoort Purmerend juist een positief beeld en kan je aannemen dat Purmerend juist veiliger is geworden.

De buurgemeenten van Purmerend zakken ook allemaal op de ranglijst. Wilt u weten hoe de gemeentes ervoor staan, kijk dan op: http://www.ad.nl/redactie/misdaadmeter/2016/

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by