112Purmerend

Vernieler binnenstad aangehouden

Purmerend – Een 24-jarige man uit Purmerend werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.30 uur aangehouden op de Gedempte Singelgracht.

Agenten troffen op de Peperstraat omgegooide plantenbakken aan. Op het pleintje bij de Weerwal/Oude Vismarkt lag een omgegooide motor en een fiets. Op de Kanaalstraat zagen de agenten de 24-jarige verdachte lopen. Hij gaf toe dat hij de plantenbakken had omgegooid. Er werden echter op de Kanaalstraat ook twee auto’s aangetroffen waarvan de buitenspiegel eraf getrapt was. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Fijn dat er een gepakt is, hoop dat eventueel de anderen ook gepakt worden en straf ze maar eens goed.
    Zet ze de weekenden maar goed aan het werk zodat ze s’ avonds zo moe zijn dat ze niet meer weggaan.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: