PurmerendSport

Onthulling nieuw scorebord Flying Petrels

Purmerend – Vanmiddag was de onthulling van het nieuwe scorebord van honk- en softbalvereniging Flying Petrels. Het nieuwe scorebord is gesponsord door Van ’t Hek Funderingstechnieken door een donatie van 5000 euro.

imageHet bord wordt radiografisch aangestuurd door een kastje. Door een vrijwilliger worden de verrichtingen bijgehouden.

Directeur Ted Van ’t Hek geeft aan “Wij sponsoren al heel veel clubs in de regio. Toen de vraag vanuit Flying Petrels kwam om een nieuw scorebord te sponsoren hebben wij dit meteen opgepakt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort bij ons bedrijf.”

Het bestuur van Flying Petrels is blij dat er nu weer actief naar de scores gekeken kan worden. Penningmeester Bos “Dit is voor de club fantastisch. Het oude bord was al een tijd stuk. Wij zijn Van ’t Hek zeer dankbaar.”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.