4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendOnthulling nieuw scorebord Flying Petrels

Onthulling nieuw scorebord Flying Petrels

Purmerend – Vanmiddag was de onthulling van het nieuwe scorebord van honk- en softbalvereniging Flying Petrels. Het nieuwe scorebord is gesponsord door Van ‘t Hek Funderingstechnieken door een donatie van 5000 euro.

imageHet bord wordt radiografisch aangestuurd door een kastje. Door een vrijwilliger worden de verrichtingen bijgehouden.

Directeur Ted Van ‘t Hek geeft aan “Wij sponsoren al heel veel clubs in de regio. Toen de vraag vanuit Flying Petrels kwam om een nieuw scorebord te sponsoren hebben wij dit meteen opgepakt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort bij ons bedrijf.”

Het bestuur van Flying Petrels is blij dat er nu weer actief naar de scores gekeken kan worden. Penningmeester Bos “Dit is voor de club fantastisch. Het oude bord was al een tijd stuk. Wij zijn Van ‘t Hek zeer dankbaar.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.