13.8 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
HomePurmerendInline-skaters uit Noord-Holland en Utrecht strijden om Gewestelijk Kampioenschap

Inline-skaters uit Noord-Holland en Utrecht strijden om Gewestelijk Kampioenschap

Purmerend – As zondag 29 mei staat bij de Purmerendse IJs en Inline-skateclub in het teken van het Gewestelijk Kampioenschap Inline-skaten Baan 2016.

In de categorieën pupillen tot en met junioren wordt er in elk hun eigen categorie gestreden om dit kampioenschap. De wedstrijden starten om 10 uur voor de jongste jeugd vanaf 6 jaar, de oudere jeugd van 12 tot en met 19 jaar start rond 12:00 uur. De entree is ook bij deze wedstrijd wederom gratis.

Voor de rijders van 6 tot en met 11 jaar staan een tijdrit, pionnenrace of puntenkoers en een teamsprint op het programma. Aan het begin van de middag zal dan duidelijk zijn wie zich Gewestelijk Kampioen 2016 in zijn of haar categorie mag noemen. Voor de rijders van 12 tot en met 19 jaar staan ook een tijdrit, puntenkoers en teamsprint op het programma. Aan het eind van de middag is dan duidelijk wie in deze leeftijdgroep de Gewestelijk Kampioen in zijn of haar categorie zal zijn. Alle wedstrijden vinden plaats op de 200 meter piste op het complex van de IJs en Inline-skateclub Purmerend, gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk WheermolenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
13.8 ° C
14.5 °
12.8 °
76 %
4kmh
42 %
do
19 °
vr
17 °
za
18 °
zo
20 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.