8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* RTVRTV Purmerend in de race voor twee Lokale Omroep Awards

RTV Purmerend in de race voor twee Lokale Omroep Awards

Purmerend – Ieder jaar reikt de Organisatie Lokale Omroepen Nederland prijzen uit voor de beste producties van de publieke lokale omroepen. De publieke lokale omroep van Purmerend, RTV Purmerend, is in de race voor twee awards. Vrijwilliger Floris-Jan Sietsema als Presentatietalent en de inspraakavond-uitzending over de vluchtelingen is genomineerd in de categorie Nieuws & Actualiteiten. De uitslag is op 10 juni aanstaande.

Floris-Jan Sietsema (25) is ruim vier jaar vrijwilliger bij RTV Purmerend en nog steeds actief voor de omroep, ondanks zijn vaste baan bij Omroep Zeeland. Sietsema is dankbaar voor de nominatie en ook de kansen die RTV Purmerend biedt om allerlei dingen uit te proberen waardoor iedereen bij de omroep zichzelf kan ontwikkelen. Hoofdredacteur Lars van der Manden is ook trots op de nominatie: “Naast dat hij journalistiek goed werk verricht, kan hij ook nog eens goed presenteren, denkt hij mee met de organisatie en brengt zijn kennis graag over op andere”.

In de categorie Nieuws en Actualiteiten is de speciale live-uitzending rond de vluchtelingenproblematiek op 6 oktober vanuit P3 Purmerend genomineerd. Van der Manden: “Met 25 vrijwilligers is hard gewerkt om deze avond goed in beeld te brengen. Deze nominatie van de vakjury is een bevestiging dat ons dat is gelukt”.

image

De Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) heeft deze prijzen in het leven geroepen om de hoge kwaliteit van lokale omroepprogramma’s verder te bevorderen en de lokale omroepsector beter te profileren. Op 10 juni wordt in Beeld & Geluid in Hilversum bekendgemaakt of de prijzen ook daadwerkelijk mee naar Purmerend genomen mogen worden.

RegioPurmerend wenst RTV Purmerend veel succes toe.

Foto’s: Aangeleverd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8 ° C
10 °
6.1 °
73 %
1.3kmh
32 %
di
8 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.