112Purmerend

Tieners slaan bejaarde (82) ziekenhuis in

Purmerend – Op dinsdagmiddag hield de politie twee jongens van 15 en 16 jaar uit Purmerend aan wegens de mishandeling van een 82-jarige plaatsgenoot.

Omstreeks 13.20 uur liep het slachtoffer met zijn vrouw op de Koestraat. Achter hen liep een groepje van drie jongens waarvan één een fiets bij zich had. Onder het lopen raakte de fiets steeds de benen van de vrouw. Toen het slachtoffer zich naar de jongens omdraaide en hier iets over zei, werd hij hard in zijn gezicht geslagen. De man kwam ten val en moest uiteindelijk worden behandeld in het ziekenhuis.

Op basis van het door getuigen opgegeven signalement kon de gewaarschuwde politie twee van de drie jongens in de omgeving aanhouden. De politie stelt een nader onderzoek in.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Schandalig…omstreeks die tijd liep ik ook in de Koestraat, van de schrik ben ik de Zorgwinkel ingelopen.
    De politie moet dinsdags daar handhaven, de fietsers fietsen de plooien uit je broek.
    De politie kan zijn eigen geld terug verdienen.
    En die grote portoffels-helden om een oude man neer te slaan, zullen wel een taakje straf krijgen, of misschien denken zij geridderd te worden door Don Bijl..bah.
    Wel ben ik benieuwd hoe die ouders van die grote helden zullen reageren.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: