PolitiekPurmerend

Harry Rotgans benoemd als wethouder

Purmerend – Een meerderheid in de gemeenteraad van Purmerend heeft vanavond Harry Rotgans van de Algemene Ouderenpartij (AOV) benoemd als wethouder. 5 stemmen waren ongeldig, 9 stemmen tegen en 21 voor. 

imageDe opengevallen zetel wordt ingevuld door voormalig commissielid dhr. Theuns van de VVD. Dit komt omdat dhr. Rotgans vlak na de verkiezingen een overstap heeft gemaakt van de VVD naar het AOV. De VVD gaat van 3 naar 4 zetels en het AOV van 5 naar 4 zetels.

Dhr. Rotgans volgt hiermee de in maart afgetreden wethouder van D66 dhr. Voorbij op.

Foto’s: Haico Kats

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.