Harry Rotgans benoemd als wethouder

Purmerend – Een meerderheid in de gemeenteraad van Purmerend heeft vanavond Harry Rotgans van de Algemene Ouderenpartij (AOV) benoemd als wethouder. 5 stemmen waren ongeldig, 9 stemmen tegen en 21 voor. 

imageDe opengevallen zetel wordt ingevuld door voormalig commissielid dhr. Theuns van de VVD. Dit komt omdat dhr. Rotgans vlak na de verkiezingen een overstap heeft gemaakt van de VVD naar het AOV. De VVD gaat van 3 naar 4 zetels en het AOV van 5 naar 4 zetels.

Dhr. Rotgans volgt hiermee de in maart afgetreden wethouder van D66 dhr. Voorbij op.

Foto’s: Haico Kats

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*