EvenementPurmerend

Truckrun door Purmerend

Op zaterdag 4 juni organiseert Stichting De Truckersvrienden voor de tiende keer de Truckrun. Een zo groot mogelijke stoet van trucks met hele bijzondere bijrijders: bewoners met een verstandelijke beperking uit gezinsvervangende tehuizen. Een onvergetelijke dag voor de bijrijders én chauffeurs.

De stoet maakt een prachtige rondrit door Laag Holland. Zoals gebruikelijk wordt om 11.15 uur vertrokken vanuit Amsterdam (Waterland Terminal), om via Landsmeer, Den Ilp, Purmerland, de Zambezilaan en de Laan der Continenten naar de A7 te rijden en weer terug naar Amsterdam. Dan is het tijd voor een BBQ. Een super feest voor bewoners, chauffeurs en organisatoren, met veel muziek van Nederlandse artiesten die zich belangeloos voor de stichting inzetten.

Kom zwaaien!

Naar verwachting rijdt de lange rij trucks rond 12.00 – 12.15 uur door Purmerend. Kom zwaaien en maak er voor de bewoners en chauffeurs een onvergetelijke dag van. De beloning? Heel veel gelukkige gezichten!

http://detruckersvrienden.nl/

Steuntje in de rug – Koop lokaal
Kan jij ook een steuntje in de rug gebruiken? Kijk dan hier!

Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.