2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomeEvenementTruckrun door Purmerend

Truckrun door Purmerend

Op zaterdag 4 juni organiseert Stichting De Truckersvrienden voor de tiende keer de Truckrun. Een zo groot mogelijke stoet van trucks met hele bijzondere bijrijders: bewoners met een verstandelijke beperking uit gezinsvervangende tehuizen. Een onvergetelijke dag voor de bijrijders én chauffeurs.

De stoet maakt een prachtige rondrit door Laag Holland. Zoals gebruikelijk wordt om 11.15 uur vertrokken vanuit Amsterdam (Waterland Terminal), om via Landsmeer, Den Ilp, Purmerland, de Zambezilaan en de Laan der Continenten naar de A7 te rijden en weer terug naar Amsterdam. Dan is het tijd voor een BBQ. Een super feest voor bewoners, chauffeurs en organisatoren, met veel muziek van Nederlandse artiesten die zich belangeloos voor de stichting inzetten.

Kom zwaaien!

Naar verwachting rijdt de lange rij trucks rond 12.00 – 12.15 uur door Purmerend. Kom zwaaien en maak er voor de bewoners en chauffeurs een onvergetelijke dag van. De beloning? Heel veel gelukkige gezichten!

http://detruckersvrienden.nl/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.