EvenementPurmerend

Truckrun door Purmerend

Op zaterdag 4 juni organiseert Stichting De Truckersvrienden voor de tiende keer de Truckrun. Een zo groot mogelijke stoet van trucks met hele bijzondere bijrijders: bewoners met een verstandelijke beperking uit gezinsvervangende tehuizen. Een onvergetelijke dag voor de bijrijders én chauffeurs.

De stoet maakt een prachtige rondrit door Laag Holland. Zoals gebruikelijk wordt om 11.15 uur vertrokken vanuit Amsterdam (Waterland Terminal), om via Landsmeer, Den Ilp, Purmerland, de Zambezilaan en de Laan der Continenten naar de A7 te rijden en weer terug naar Amsterdam. Dan is het tijd voor een BBQ. Een super feest voor bewoners, chauffeurs en organisatoren, met veel muziek van Nederlandse artiesten die zich belangeloos voor de stichting inzetten.

Kom zwaaien!

Naar verwachting rijdt de lange rij trucks rond 12.00 – 12.15 uur door Purmerend. Kom zwaaien en maak er voor de bewoners en chauffeurs een onvergetelijke dag van. De beloning? Heel veel gelukkige gezichten!

http://detruckersvrienden.nl/


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.