12.6 C
Purmerend
dinsdag 28 mei 2024
Home* UitgaanFantasyschrijver Marten Blom komt vertellen

Fantasyschrijver Marten Blom komt vertellen

Purmerend – Een kleine primeur voor boekhandel Het Leesteken aan de Zuidersteeg 2. Op donderdag 9 juni om 19:30 uur krijgt Het Leesteken namelijk voor het eerst een fantasyschrijver binnen de muren. Marten Blom komt vertellen over zijn debuut, het fantasyboek Cardan.

Cardan Omoures keert na een jarenlang isolement terug in een land dat drastisch is veranderd. Steden zijn in verval en hun bewoners zijn spoorloos verdwenen. Zijn pogingen om terug naar huis te gaan worden gedwarsboomd door een wereldomvattende oorlog tussen twee volken met een gezamenlijke oorsprong. Vanuit het zuiden rukt een leger op van een mensenras met buitengewone kenmerken. Pas als het in de loop der jaren gekrompen Keizerrijk Gondorrah dreigt te vallen, komt het leger van de Diamantgordel in beweging. Waar Cardan aanvankelijk een willoos slachtoffer lijkt te zijn, verandert hij gaandeweg in één van de beslissende spelers in de strijd om de macht.

In het schrijven heeft Marten Blom een kanaal gevonden voor het spuien van zijn grote fantasie, Behalve over zijn boek zal Marten ook wat komen vertellen over de gave artworks die hij maakt en die in het thema van het boek zijn. Voor een voorproefje hiervan en een boektrailer kun je alvast kijken op Martens website.

De entree bedraagt €5,00.

Opgeven kan via [email protected], via 0299-771834 of in de winkel.

Illustratie: Marten blomSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.6 ° C
13.4 °
11 °
78 %
1.8kmh
100 %
di
17 °
wo
16 °
do
17 °
vr
16 °
za
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.