* UitgaanPurmerendRegionaal

Fantasyschrijver Marten Blom komt vertellen

Purmerend – Een kleine primeur voor boekhandel Het Leesteken aan de Zuidersteeg 2. Op donderdag 9 juni om 19:30 uur krijgt Het Leesteken namelijk voor het eerst een fantasyschrijver binnen de muren. Marten Blom komt vertellen over zijn debuut, het fantasyboek Cardan.

Cardan Omoures keert na een jarenlang isolement terug in een land dat drastisch is veranderd. Steden zijn in verval en hun bewoners zijn spoorloos verdwenen. Zijn pogingen om terug naar huis te gaan worden gedwarsboomd door een wereldomvattende oorlog tussen twee volken met een gezamenlijke oorsprong. Vanuit het zuiden rukt een leger op van een mensenras met buitengewone kenmerken. Pas als het in de loop der jaren gekrompen Keizerrijk Gondorrah dreigt te vallen, komt het leger van de Diamantgordel in beweging. Waar Cardan aanvankelijk een willoos slachtoffer lijkt te zijn, verandert hij gaandeweg in één van de beslissende spelers in de strijd om de macht.

In het schrijven heeft Marten Blom een kanaal gevonden voor het spuien van zijn grote fantasie, Behalve over zijn boek zal Marten ook wat komen vertellen over de gave artworks die hij maakt en die in het thema van het boek zijn. Voor een voorproefje hiervan en een boektrailer kun je alvast kijken op Martens website.

De entree bedraagt €5,00.

Opgeven kan via [email protected], via 0299-771834 of in de winkel.

Illustratie: Marten blom


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.