5.7 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home112Woningoverval in de Purmer-Zuid

Woningoverval in de Purmer-Zuid

Purmerend – Vanavond is er een woningoverval geweest aan de Apkenstraat in de Purmer-Zuid. De daders hebben een oranje sportauto buitgemaakt. De auto is door politieagenten uit Amsterdam klemgereden. De politie is op zoek naar de andere dader. 

Op het moment van de overval was er 1 persoon aanwezig in de woning. Deze raakte niet gewond.

Update:

Politiepersbericht

Woningoverval, één aanhouding

Laatste update:

Purmerend – Een 54-jarige man uit Purmerend is donderdagavond in zijn woning aan de Apkenstraat overvallen. Twee mannen bedreigden het slachtoffer met een mes en hebben de man vastgebonden. Dit gebeurde rond 19:15 uur.

De twee verdachten belden aan bij het slachtoffer. De man liet het duo binnen en al snel werd hij onder bereiding van een mes vastgebonden. De mannen hebben delen van de woning doorzocht. Het tweetal is er uiteindelijk vandoor gegaan met de auto van het slachtoffer en mogelijk nog andere buit. Omdat het om een zeer opvallende auto ging, had de politie de auto al snel in het vizier. Op de A10 werd de auto aan de kant gezet. In de auto zat één verdachte, een 32-jarige man uit Amstelveen, die is aangehouden. De auto is in beslaggenomen. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.7 ° C
7.3 °
4.4 °
74 %
1.8kmh
99 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.