Woningoverval in de Purmer-Zuid

Purmerend – Vanavond is er een woningoverval geweest aan de Apkenstraat in de Purmer-Zuid. De daders hebben een oranje sportauto buitgemaakt. De auto is door politieagenten uit Amsterdam klemgereden. De politie is op zoek naar de andere dader. 

Op het moment van de overval was er 1 persoon aanwezig in de woning. Deze raakte niet gewond.

Update:

Politiepersbericht

Woningoverval, één aanhouding

Laatste update:

Purmerend – Een 54-jarige man uit Purmerend is donderdagavond in zijn woning aan de Apkenstraat overvallen. Twee mannen bedreigden het slachtoffer met een mes en hebben de man vastgebonden. Dit gebeurde rond 19:15 uur.

De twee verdachten belden aan bij het slachtoffer. De man liet het duo binnen en al snel werd hij onder bereiding van een mes vastgebonden. De mannen hebben delen van de woning doorzocht. Het tweetal is er uiteindelijk vandoor gegaan met de auto van het slachtoffer en mogelijk nog andere buit. Omdat het om een zeer opvallende auto ging, had de politie de auto al snel in het vizier. Op de A10 werd de auto aan de kant gezet. In de auto zat één verdachte, een 32-jarige man uit Amstelveen, die is aangehouden. De auto is in beslaggenomen. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*