20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomeRegionaalOvername 112Purmerend door RegioPurmerend

Overname 112Purmerend door RegioPurmerend

Purmerend – RegioPurmerend.nl heeft per vanmiddag de website 112Purmerend.nl overgenomen. Door de overname ontstaan er synergetische voordelen en zal de verslaggeving van het zogenaamde “harde” nieuws in de regio verbeteren. Bij 112Purmerend werken 3 freelance fotografen.

“Ik ben blij dat het eindelijk gelukt is om al het beschikbare beeldmateriaal op te kopen. Het zijn toch ruim 15000 foto’s aan archiefmateriaal. Thans kopen wij de verslaggeving van dit harde nieuws bij hun in. Voor de huidige freelancers van 112Purmerend veranderd er niets. Dit is voor RegioPurmerend een nieuwe stap naar de toekomst. De handtekeningen zijn gezet”, aldus Rob Klaucke.

Klaucke, “Ook ben ik blij om te constateren dat RegioPurmerend deze maand rond de 20e juni door de miljoen pageviews gaat en dat er aan het eind van de maand zo’n 90.000 unieke bezoekers zijn. Dit alles heeft natuurlijk te maken met dat dichtbij.nl met de directe verslaggeving in deze regio is gestopt. De inwoners uit de regio zijn toch op zoek naar het lokale en regionale nieuws. Wij proberen veel visuele content te brengen. Een serie foto’s zegt meestal toch meer dan een stukje tekst. Deze week alleen al hebben wij 500 nieuwe vind ik leuks op Facebook weten te creëeren. Door de huidige club mensen om dit medium heen wordt er toch iets moois gecreëerd. Thans hebben wij een opinieschrijver/verslaggever en een columnschrijver. Er ligt nu een verzoek van een kok om een wekelijks smakelijk recept te gaan schrijven voor de kleine beurs . RegioPurmerend.nl is eindelijk klaar voor adverteerders. Overigens zijn wij nog steeds op zoek naar freelance verslaggevers, fotografen, column- en opinieschrijvers.”

De website 112Purmerend.nl zal onder de huidige naam blijven bestaan. Wel zal er een extra domeinnaam aan gekoppeld worden 112RegioPurmerend.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.