Purmerend

Feestelijke Vaderdag activiteiten op winkelcentrum Meerland


PURMEREND – Op zaterdag 11 juni staat winkelcentrum Meerland in het teken van Vaderdag. Speciaal voor alle vaders zijn er diverse activiteiten te doen op het winkelcentrum. De activiteiten vinden plaats op het plein bij het winkelcentrum van 11:00 tot 15:00 uur en iedereen kan gratis deelnemen.

A3 Poster WC Meerland 11 juni 2016De vaders (en kinderen) kunnen zich helemaal uitleven met de activiteiten. Speel een kleine partij voetbal in een geweldige opblaasbare voetbalarena, probeer zo lang mogelijk op de voetbal te blijven zitten bij de voetbal rodeo of probeer de voetbal in de gaten van de voetbalwand te schieten. Ook kunnen de vaders met hun kinderen op de foto bij een speciaal decor met een echte (kinder)Harley-Davidson.

Om de gezellige dag vast te leggen is er tijdens de activiteiten een fotograaf aanwezig. De foto’s die deze fotograaf maakt en de foto’s die gemaakt worden bij het foto decor zijn enkele dagen na afloop te vinden op www.winkelcentrummeerland.nl.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.