12.2 C
Purmerend
maandag 10 juni 2024
HomePurmerendFeestelijke Vaderdag activiteiten op winkelcentrum Meerland

Feestelijke Vaderdag activiteiten op winkelcentrum Meerland


PURMEREND – Op zaterdag 11 juni staat winkelcentrum Meerland in het teken van Vaderdag. Speciaal voor alle vaders zijn er diverse activiteiten te doen op het winkelcentrum. De activiteiten vinden plaats op het plein bij het winkelcentrum van 11:00 tot 15:00 uur en iedereen kan gratis deelnemen.

A3 Poster WC Meerland 11 juni 2016De vaders (en kinderen) kunnen zich helemaal uitleven met de activiteiten. Speel een kleine partij voetbal in een geweldige opblaasbare voetbalarena, probeer zo lang mogelijk op de voetbal te blijven zitten bij de voetbal rodeo of probeer de voetbal in de gaten van de voetbalwand te schieten. Ook kunnen de vaders met hun kinderen op de foto bij een speciaal decor met een echte (kinder)Harley-Davidson.

Om de gezellige dag vast te leggen is er tijdens de activiteiten een fotograaf aanwezig. De foto’s die deze fotograaf maakt en de foto’s die gemaakt worden bij het foto decor zijn enkele dagen na afloop te vinden op www.winkelcentrummeerland.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,932FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
12.2 ° C
13 °
11.7 °
84 %
4.9kmh
100 %
ma
14 °
di
14 °
wo
14 °
do
16 °
vr
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.