14.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeNatuurMet een schatkaart door het Beusebos

Met een schatkaart door het Beusebos

Purmerend – 46 leerlingen van groep 4 van de Willem Eggert school hebben, onder begeleiding van leerkrachten en diverse ouders, vanmiddag in het kader van Natuur en Mileueducatie met een schatkaart door het Beusebos gelopen.

In het bos gingen de kinderen op zoek naar de schatten die in de vorm van houten blokken waren opgehangen. Op elk blok was een letter te vinden. De bedoeling was om alle letters te vinden en een woord te vormen.

Vrijwilligers van de stichting Vrienden van het Beusebos waren aanwezig om eventuele vragen van de kinderen te beantwoorden. De schatkaart is ontwikkeld door de stichting. “Op deze manier leren kinderen iets over de natuur. Het bos leent zich hier uitstekend voor. Wij zijn dan ook blij te constateren dat scholen hieraan mee willen werken”, aldus voorzitter Eric Kooijman.

Volgens de kinderen was het Beusebos leuk. Verleden week waren ook diverse klassen van het clusiuscollege aanwezig.

Meer informatie op www.beusebos.nl.

Foto’s: Rob KlauckeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Het was niet alleen in het kader van Natuur en milieueducatie, maar vooral ook in het kader van bewust worden van wat er in de buurt is, wie er in de buurt zijn en waar buurtbewoners zich mee bezig houden, dat is nl. waar we met Clup Welzijn graag op ondersteunen :).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.6 ° C
16.1 °
13.3 °
79 %
2kmh
2 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.