Met een schatkaart door het Beusebos

Purmerend – 46 leerlingen van groep 4 van de Willem Eggert school hebben, onder begeleiding van leerkrachten en diverse ouders, vanmiddag in het kader van Natuur en Mileueducatie met een schatkaart door het Beusebos gelopen.

In het bos gingen de kinderen op zoek naar de schatten die in de vorm van houten blokken waren opgehangen. Op elk blok was een letter te vinden. De bedoeling was om alle letters te vinden en een woord te vormen.

Vrijwilligers van de stichting Vrienden van het Beusebos waren aanwezig om eventuele vragen van de kinderen te beantwoorden. De schatkaart is ontwikkeld door de stichting. “Op deze manier leren kinderen iets over de natuur. Het bos leent zich hier uitstekend voor. Wij zijn dan ook blij te constateren dat scholen hieraan mee willen werken”, aldus voorzitter Eric Kooijman.

Volgens de kinderen was het Beusebos leuk. Verleden week waren ook diverse klassen van het clusiuscollege aanwezig.

Meer informatie op www.beusebos.nl.

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. Het was niet alleen in het kader van Natuur en milieueducatie, maar vooral ook in het kader van bewust worden van wat er in de buurt is, wie er in de buurt zijn en waar buurtbewoners zich mee bezig houden, dat is nl. waar we met Clup Welzijn graag op ondersteunen :).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*