13.4 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home* AdSPECSAVERS PURMEREND GEEFT CONSUMENT KIJKJE IN EIGEN OOR

SPECSAVERS PURMEREND GEEFT CONSUMENT KIJKJE IN EIGEN OOR

Purmerend/Huizen – Vanaf deze maand kunnen inwoners van Purmerend bij hun plaatselijke Specsavers-winkel terecht voor een innovatieve oorscan met een piepkleine camera. Met deze digitale scan, ook wel video otoscopie genoemd, kan de audicien tijdens een gehoormeting de gehoorgang en trommelvliezen onderzoeken terwijl de klant meekijkt op een scherm. De beelden kunnen bovendien opgeslagen – en na toestemming van de klant – gedeeld worden bij doorverwijzing naar een KNO-arts.

“Doordat klanten nu mee kunnen kijken, biedt dit meer inzicht en duidelijkheid. Wij kunnen het beeld op een digitaal scherm afbeelden en stilzetten. Dat is niet alleen interessant maar ook handig. Soms zijn klanten er namelijk van overtuigd dat oorsmeer de oorzaak is van gehoorproblemen. Dit is niet altijd het geval en hiermee kunnen we goed uitleggen wat we zien. De klant kan zo ook uitvoerig uitleg krijgen bij mogelijke afwijkingen die te zien zijn in het oor”, aldus Danny Jonkers van Specsavers Purmerend. Door de digitale precisie van het apparaat is heel duidelijk te zien of er veranderingen in de gehoorgang of trommelvliezen zijn ten opzichte van een vorig onderzoek. Dit maakt het monitoren nog preciezer dan voorheen.

Complete hoorzorg

Video otoscopie is een logische aanvulling op het totaalpakket in eerstelijns professionele hoorzorg bij Specsavers. Zo worden klanten altijd geholpen door gediplomeerde, StAr-geregistreerde triage audiciens, zodat zij verzekerd zijn van deskundige en kwalitatieve hoorzorg. “Na een uitgebreid intakegesprek en hooronderzoek, waar video otoscopie onderdeel van is, adviseer ik de klant welk hoortoestel geschikt is. Deze stel ik dan nauwkeurig af op zijn of haar persoonlijke behoeften. Het vraagt immers om maatwerk,” aldus Danny Jonkers. “Daarna volgt nog een aantal testen om te kijken of het hoortoestel aan de verwachting voldoet. In de meeste gevallen kan de klant meteen beginnen met de proefperiode en loopt hij of zij dus met hoortoestel de winkel uit.“

Na vier weken is er een controle-afspraak om te bekijken of alles naar wens verloopt en of er nog aanpassingen nodig zijn. Uiteraard kunnen klanten daarna ook altijd bij  Specsavers Purmerend langskomen, bijvoorbeeld om hun hoortoestel opnieuw af te stellen. Zij krijgen vijf jaar gegarandeerde nazorg.

Wilt u een hoortest ondergaan, inclusief  een video otoscopie? Maak een online afspraak bij Specsavers Purmerend.

Voor meer informatie: www.specsavers.nl

Foto: aangeleverdSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
13.4 ° C
14.4 °
12.2 °
79 %
4.5kmh
56 %
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
22 °
do
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.