EvenementPurmerend

Spectaculaire hindernisrace op de Koemarkt

Purmerend – Terug van weggeweest: De Hindernisrace op de Koemarkt! Velen zullen zich het evenement nog herinneren van de jaren ’90, maar voor anderen is het een nieuw evenement.

Vanaf 13:00 uur is het weer een combinatie van sportieve- en denkspelletjes, in een team van 5 personen (én een coach), tegen andere teams. Gezelligheid gegarandeerd en… winnen is leuk, meedoen het leukst. De deelnemers zullen niet alleen fysiek maar ook geestelijk worden uitgedaagd om tot het uiterste te gaan!

Stel je sterkste team samen en schrijf je in bij Judith van Café Aad de Wolf:judith@cafeaadewolf.nl. Volg alles op de facebook pagina van de Stichting Koemarkt.

Vindt plaats op: zondag, 12 juni, 2016 – 13:0018:00

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.