* RTVPurmerend

RTV Purmerend wint lokale omroep award

Purmerend – De publieke omroep van Purmerend, RTV Purmerend, heeft vanmiddag in Hilversum de lokale omroep award gewonnen in de categorie Nieuws en Actualiteiten. RTV Purmerend was voor twee categorieën genomineerd.

Vrijwilliger Floris-Jan Sietsema was genomineerd als Presentatietalent en de inspraakavond-uitzending over de vluchtelingen in P3 in de categorie Nieuws en actualiteiten.

Lars van de Manden, hoofdredacteur bij RTV Purmerend geeft in een telefonische reactie aan supertrots te zijn op alle vrijwilligers die bij de omroep werkzaam zijn. “Die betreffende avond hebben wij met 25 man de live uitzending vlekkeloos laten verlopen. RTV Purmerend was al twee keer eerder genomineerd en nu pakken wij die award. 3 maal is scheepsrecht.”

De jury gaf aan, dat RTV Purmerend de inwoners van onze stad doormiddel van de live uitzending een stem heeft gegeven.

Foto: RTV Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: