22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomePolitiekKleurig ’t Bankje voor gesprekken over Purmerend

Kleurig ’t Bankje voor gesprekken over Purmerend

Purmerend – Met elkaar in gesprek gaan over alles wat mensen raakt in de stad. Daarvoor is er binnenkort in Purmerend de mobiele en unieke ontmoetingsplek ’t Bankje. Deze zal regelmatig ergens in Purmerend staan om in gesprek te gaan. Zo’n unieke ontmoetingsplek ontbreekt in Purmerend. ’t Bankje is geschilderd en van illustraties voorzien door kunstenaars van Fred’s Kunstatelier en Kadoshop van de Prinsenstichting.

image’t Bankje is een initiatief van GroenLinks Purmerend. Kunstenaars van Fred’s Kunstatelier hebben met groot enthousiasme de opdracht voor beschildering van ’t Bankje uitgevoerd. Zij kwamen na omschrijving van de bedoeling met voorstellen voor de beschildering. De kunstenaars zijn trots op het resultaat en willen graag meedoen aan de presentatie van ’t Bankje.

GroenLinks Purmerend ziet verhalen van mensen over wat hen bezighoudt als een begin van beleidsontwikkeling. Daarom zijn een-op-een gesprekken in een gemoedelijke sfeer belangrijk. Daartoe gaat de fractie regelmatig met het kleurige ’t Bankje de stad in. René Verhoogt fractievoorzitter van GroenLinks: ‘Een gesprek informeert en inspireert mij, belangrijk is om te luisteren naar wat leeft bij de mensen. Pas als je leert te luisteren om te begrijpen en niet om te reageren onstaat er echt contact. Met ’t Bankje gaat GroenLinks regelmatig naar de burgers toe! Aanmelden hoeft niet, kom gewoon even langs voor een gesprek.’

imageVoor het eerst staat ’t Bankje donderdag 16 juni van 19.00 uur uur tot 21.00 uur in de stad en wel op de Koemarkt tijdens de intocht van de Avondvierdaagse. Na deze eerste ontmoeting maakt GroenLinks de locatie en tijd van ’t Bankje in de stad steeds bekend via Twitter, Facebook en de website.

 

Foto’s: Haico KatsSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.