PolitiekPurmerend

Kleurig ’t Bankje voor gesprekken over Purmerend

Purmerend – Met elkaar in gesprek gaan over alles wat mensen raakt in de stad. Daarvoor is er binnenkort in Purmerend de mobiele en unieke ontmoetingsplek ’t Bankje. Deze zal regelmatig ergens in Purmerend staan om in gesprek te gaan. Zo’n unieke ontmoetingsplek ontbreekt in Purmerend. ’t Bankje is geschilderd en van illustraties voorzien door kunstenaars van Fred’s Kunstatelier en Kadoshop van de Prinsenstichting.

image’t Bankje is een initiatief van GroenLinks Purmerend. Kunstenaars van Fred’s Kunstatelier hebben met groot enthousiasme de opdracht voor beschildering van ’t Bankje uitgevoerd. Zij kwamen na omschrijving van de bedoeling met voorstellen voor de beschildering. De kunstenaars zijn trots op het resultaat en willen graag meedoen aan de presentatie van ’t Bankje.

GroenLinks Purmerend ziet verhalen van mensen over wat hen bezighoudt als een begin van beleidsontwikkeling. Daarom zijn een-op-een gesprekken in een gemoedelijke sfeer belangrijk. Daartoe gaat de fractie regelmatig met het kleurige ’t Bankje de stad in. René Verhoogt fractievoorzitter van GroenLinks: ‘Een gesprek informeert en inspireert mij, belangrijk is om te luisteren naar wat leeft bij de mensen. Pas als je leert te luisteren om te begrijpen en niet om te reageren onstaat er echt contact. Met ’t Bankje gaat GroenLinks regelmatig naar de burgers toe! Aanmelden hoeft niet, kom gewoon even langs voor een gesprek.’

imageVoor het eerst staat ’t Bankje donderdag 16 juni van 19.00 uur uur tot 21.00 uur in de stad en wel op de Koemarkt tijdens de intocht van de Avondvierdaagse. Na deze eerste ontmoeting maakt GroenLinks de locatie en tijd van ’t Bankje in de stad steeds bekend via Twitter, Facebook en de website.

 

Foto’s: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.