17.5 C
Purmerend
dinsdag 18 juni 2024
Home* UitgaanAquaDisco! in Leeghwaterbad

AquaDisco! in Leeghwaterbad

Purmerend – Vrijdagavond 17 juni is er voor kinderen tot en met veertien jaar AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Zij kunnen in het water en op de kant van het recreatiebad dansen op swingende kinderhits en hitparadenummers.

De deuren van het Spurd-Leeghwaterbad zijn vanaf 18.30 uur open voor de AquaDisco!. Het muziekfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Verzoeknummers zijn aan te vragen via [email protected] of vrijdagavond 17 juni aan de dj. Wie niet danst kan met luid klinkende muziek op de achtergrond zwemmen of spelen in het recreatiebad.

Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 12 juni in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest AquaDisco! trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 17 juni is er vrijdagavond 15 juli. Dat is een extra editie met als thema Zomer vanwege Zomer in het Park zaterdag 16 juli. De eerste AquaDisco! na de zomervakantie is er vrijdag 19 augustus.

RegioPurmerend mag twee kaartjes weggeven. Jij kunt deze winnen door in de reacties te vertellen waarom je ze graag wilt hebben. Reageren via Facebook mag ook. Like en share dan dit bericht. Natuurlijk mag je ook voor een ander reageren. A.s. donderdag om 12:00 uur is de loting.

Foto: aangeleverd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Ik zou graag 2 kaartjes winnen omdat onze 7 jarige dochter elke maand “zeurt” dat ze er heeeel graag naar toe wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.5 ° C
18.9 °
16.1 °
73 %
0.5kmh
100 %
di
17 °
wo
17 °
do
19 °
vr
21 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.