* WormerlandGemeente

Dienstencentrum Wormerland gaat verhuizen

Wormerland – Het Dienstencentrum Wormerland, onderdeel van Regionale Stichting WonenPlus, gaat verhuizen.
Nieuwe locatie aan de Faunastraat in het winkelcentrum

Vanaf 27 juni kunt u het Dienstencentrum vinden in het winkelcentrum aan de Faunastraat 68.
Dienstencentrum Wormerland is een samenwerkingsverband voor de informele zorg in Wormerland, met samenwerkingspartners Regionale Stichting WonenPlus, SCWO en Zorgcirkel Torenerf. De samenwerking zorgt voor een breed pakket aan dienstverlening voor inwoners van Wormerland. Zo kunt u hier terecht voor vrijwilligersdiensten, mantelzorg, de wijkbus en allerlei ondersteuningsvragen. Meer informatie vind u op de website.
Het Dienstencentrum is van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 12:00 bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer 075 – 641 96 68. U kunt ook altijd even binnenlopen voor een kopje koffie.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.