PurmerendSport

Sportieve Vaderdag in het Spurd-Leeghwaterbad

Purmerend – Vaders met hun kind of kinderen staan zondag ter gelegenheid van Vaderdag centraal in het zwembad in Purmerend. Zondag 19 juni zijn er onder het motto ‘samen sterk’ diverse sportieve activiteiten op de speelweide van het Leeghwaterbad. Er zijn onder meer korte lessen vader+kind bootcamp en voetbalduels van twee koppels van papa met dochter of zoon tegen twee koppels. Ook kunnen vaders lekker met hun kind het zeepkussen over glijden.

Papa’s kunnen Vaderdag sportief beginnen in het Leeghwaterbad. De speelweide is zondag 19 juni van 10.30 uur tot 14.30 uur vooral het terrein van vaders met hun dochter(s) of zoon(s) tot en met dertien jaar. Onder het motto sportief samen maakt sterker zijn er diverse korte trainingen en wedstrijden. Er zijn dan onder meer verschillende trainingen vader+kind bootcamp van een kwartier en er is een heus voetbalveld met boarding. Daar spelen twee vaders met elk één kind een wedstrijdje tegen twee vaders plus twee kinderen. Ook zijn er steeds korte trainingen zoals squat – kniebuigingen met weerstand – en buikspiertrainingen met kind als gewicht. Op de speelweide staat ook het populaire zeepkussen en zijn er ook een springkussen en een stormbaan. Het zwembad is zondag voor recreatief zwemmen open tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De toegangsprijs is € 4,95 per persoon. Kinderen tot en met drie jaar betalen € 1,05.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.