7 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomePurmerendSportieve Vaderdag in het Spurd-Leeghwaterbad

Sportieve Vaderdag in het Spurd-Leeghwaterbad

Purmerend – Vaders met hun kind of kinderen staan zondag ter gelegenheid van Vaderdag centraal in het zwembad in Purmerend. Zondag 19 juni zijn er onder het motto ‘samen sterk’ diverse sportieve activiteiten op de speelweide van het Leeghwaterbad. Er zijn onder meer korte lessen vader+kind bootcamp en voetbalduels van twee koppels van papa met dochter of zoon tegen twee koppels. Ook kunnen vaders lekker met hun kind het zeepkussen over glijden.

Papa’s kunnen Vaderdag sportief beginnen in het Leeghwaterbad. De speelweide is zondag 19 juni van 10.30 uur tot 14.30 uur vooral het terrein van vaders met hun dochter(s) of zoon(s) tot en met dertien jaar. Onder het motto sportief samen maakt sterker zijn er diverse korte trainingen en wedstrijden. Er zijn dan onder meer verschillende trainingen vader+kind bootcamp van een kwartier en er is een heus voetbalveld met boarding. Daar spelen twee vaders met elk één kind een wedstrijdje tegen twee vaders plus twee kinderen. Ook zijn er steeds korte trainingen zoals squat – kniebuigingen met weerstand – en buikspiertrainingen met kind als gewicht. Op de speelweide staat ook het populaire zeepkussen en zijn er ook een springkussen en een stormbaan. Het zwembad is zondag voor recreatief zwemmen open tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De toegangsprijs is € 4,95 per persoon. Kinderen tot en met drie jaar betalen € 1,05.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
7 ° C
8.3 °
5.6 °
78 %
3.1kmh
7 %
di
7 °
wo
9 °
do
8 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.