15.1 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendSkeelertop komt naar Purmerend

Skeelertop komt naar Purmerend

Purmerend – Op woensdagavond 22 juni zullen zo’n 80 inline-skaters vanuit het hele land de weg naar Purmerend weten te vinden voor een wedstrijd in het kader van de KNSB baancompetitie Senioren. De wedstrijden zullen plaats vinden op de 200 meter piste. Deze avond staan een 300 meter tijdrit en afvalkoers op het programma.

Sport SkateEr zal gestart worden met een 300 meter tijdrit, anderhalve ronde, waarbij de rijders een zo snel mogelijke tijd zullen proberen neer te zetten. De snelste 3 rijders in elke categorie zullen later op de avond gehuldigd worden. Daarna zal men nog een afvalkoers gaan rijden over een van te voren afgesproken aantal ronde, waarbij er telkens rijders zullen afvallen totdat er een kleine groep rijders overblijft die mogen gaan strijden om de podiumplekken.

“…toegang is gratis…”

De eerste wedstrijden zullen starten om 19:00 uur en de verwachting is dat de wedstrijden omstreeks 22:00 afgelopen zijn, de toegang is gratis. De wedstrijden vinden plaats op de Purmerring aan het trimpad 10 in Purmerend. Mocht u de wedstrijden komen bekijken dan adviseren wij wel met klem om niet met de auto te komen, alle parkeerplaatsen zijn tijdens dit soort dagen altijd vol!

Foto’s: Haico KatsSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
wo
18 °
do
20 °
vr
21 °
za
19 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.