PurmerendRegionaalSport

Skeelertop komt naar Purmerend

Purmerend – Op woensdagavond 22 juni zullen zo’n 80 inline-skaters vanuit het hele land de weg naar Purmerend weten te vinden voor een wedstrijd in het kader van de KNSB baancompetitie Senioren. De wedstrijden zullen plaats vinden op de 200 meter piste. Deze avond staan een 300 meter tijdrit en afvalkoers op het programma.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Sport SkateEr zal gestart worden met een 300 meter tijdrit, anderhalve ronde, waarbij de rijders een zo snel mogelijke tijd zullen proberen neer te zetten. De snelste 3 rijders in elke categorie zullen later op de avond gehuldigd worden. Daarna zal men nog een afvalkoers gaan rijden over een van te voren afgesproken aantal ronde, waarbij er telkens rijders zullen afvallen totdat er een kleine groep rijders overblijft die mogen gaan strijden om de podiumplekken.

“…toegang is gratis…”

De eerste wedstrijden zullen starten om 19:00 uur en de verwachting is dat de wedstrijden omstreeks 22:00 afgelopen zijn, de toegang is gratis. De wedstrijden vinden plaats op de Purmerring aan het trimpad 10 in Purmerend. Mocht u de wedstrijden komen bekijken dan adviseren wij wel met klem om niet met de auto te komen, alle parkeerplaatsen zijn tijdens dit soort dagen altijd vol!

Foto’s: Haico Kats

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by