112Purmerend

Vrouw schiet op jeugd met luchtbuks

Purmerend – Een 22-jarige vrouw uit Purmerend is zaterdagavond aangehouden nadat zij met een luchtbuks op een groepje jongeren had geschoten. Dit gebeurde rond 20.30 uur op de Zwanebloem.

De jongeren zaten naar muziek te luisteren toen ineens de verdachte schreeuwend kwam aanlopen. De vrouw vond dat de jeugd teveel herrie maakte en besloot een box in het water te gooien. Ook vond de verdachte het nodig het groepje weg te jagen door op hen te schieten met een luchtbuks. De vrouw is later aangehouden in haar woning en is meegenomen naar het politiebureau. De luchtbuks en de kogels zijn in beslag genomen. Er is niemand gewond geraakt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.