8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* Reuring 2016Burnt Out Punks: groot vuurwerkspektakel op de Koemarkt

Burnt Out Punks: groot vuurwerkspektakel op de Koemarkt

Purmerend – Woensdag 22 juni om 22.00 uur brengt de Zweedse groep Burnt Out Punks een groot openluchtspektakel op de Koemarkt. Burnt Out Punks is een collectief van knettergekke circusartiesten, technici en theatermakers met een gedeelde passie voor vuur en entertainment.

Met ‘The Stockholm Syndrome’ van de Burnt Out Punks wordt het jubileumjaar van Theater De Purmaryn afgesloten en Reuring geopend. Reuring opent ter ere van hun 15-jarig jubileum een dag eerder, op woensdag. De Purmaryn en Reuring hebben de krachten gebundeld om een spectaculaire gratis voorstelling aan te kunnen bieden.

Vurig spektakel

The Stockholm Syndrome is hardcore circus dat je blik van begin tot eind gevangen houdt. Komisch en tegendraads, een explosief onderzoek naar de grenzen van wat nog normaal is. Na Zweden plat gepeeld te hebben veroveren de Burnt Out Punks nu de ene na de andere stad in Europa.

http://depurmaryn.nl/ en http://www.reuring.com/

Foto: Aangeleverd

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.