* Reuring 2016EvenementPurmerend

Burnt Out Punks: groot vuurwerkspektakel op de Koemarkt

Purmerend – Woensdag 22 juni om 22.00 uur brengt de Zweedse groep Burnt Out Punks een groot openluchtspektakel op de Koemarkt. Burnt Out Punks is een collectief van knettergekke circusartiesten, technici en theatermakers met een gedeelde passie voor vuur en entertainment.

Met ‘The Stockholm Syndrome’ van de Burnt Out Punks wordt het jubileumjaar van Theater De Purmaryn afgesloten en Reuring geopend. Reuring opent ter ere van hun 15-jarig jubileum een dag eerder, op woensdag. De Purmaryn en Reuring hebben de krachten gebundeld om een spectaculaire gratis voorstelling aan te kunnen bieden.

Vurig spektakel

The Stockholm Syndrome is hardcore circus dat je blik van begin tot eind gevangen houdt. Komisch en tegendraads, een explosief onderzoek naar de grenzen van wat nog normaal is. Na Zweden plat gepeeld te hebben veroveren de Burnt Out Punks nu de ene na de andere stad in Europa.

http://depurmaryn.nl/ en http://www.reuring.com/

Foto: Aangeleverd

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.