GemeentePurmerend

Tweede fractielid stapt uit Leefbaar Purmerend

Purmerend – Gert-Jan Hartog legt met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als fractielid van Leefbaar Purmerend neer. In een korte verklaring laat hij woensdagochtend weten dat hij vanwege persoonlijke redenen zijn functie als commissielid voor de fractie van Leefbaar Purmerend niet langer goed kan uitoefenen.

#Hetismooigeweest, verklaarde hij vanmorgen via twitter. Hartog is het tweede fractielid binnen een aantal dagen dat de partij per direct verlaat. Afgelopen vrijdag gaf Rob Klaucke al aan te stoppen met zijn werkzaamheden voor Leefbaar Purmerend. Klaucke kon binnen de gemeentelijke politiek geen basis vinden om zijn fractiewerk te combineren met zijn journalistieke bezigheden.

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....