GemeentePurmerend

Tweede fractielid stapt uit Leefbaar Purmerend

Purmerend – Gert-Jan Hartog legt met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als fractielid van Leefbaar Purmerend neer. In een korte verklaring laat hij woensdagochtend weten dat hij vanwege persoonlijke redenen zijn functie als commissielid voor de fractie van Leefbaar Purmerend niet langer goed kan uitoefenen.

#Hetismooigeweest, verklaarde hij vanmorgen via twitter. Hartog is het tweede fractielid binnen een aantal dagen dat de partij per direct verlaat. Afgelopen vrijdag gaf Rob Klaucke al aan te stoppen met zijn werkzaamheden voor Leefbaar Purmerend. Klaucke kon binnen de gemeentelijke politiek geen basis vinden om zijn fractiewerk te combineren met zijn journalistieke bezigheden.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.