1.2 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
HomeGemeenteTweede fractielid stapt uit Leefbaar Purmerend

Tweede fractielid stapt uit Leefbaar Purmerend

Purmerend – Gert-Jan Hartog legt met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als fractielid van Leefbaar Purmerend neer. In een korte verklaring laat hij woensdagochtend weten dat hij vanwege persoonlijke redenen zijn functie als commissielid voor de fractie van Leefbaar Purmerend niet langer goed kan uitoefenen.

#Hetismooigeweest, verklaarde hij vanmorgen via twitter. Hartog is het tweede fractielid binnen een aantal dagen dat de partij per direct verlaat. Afgelopen vrijdag gaf Rob Klaucke al aan te stoppen met zijn werkzaamheden voor Leefbaar Purmerend. Klaucke kon binnen de gemeentelijke politiek geen basis vinden om zijn fractiewerk te combineren met zijn journalistieke bezigheden.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
1.2 ° C
2.8 °
0.5 °
84 %
7.2kmh
99 %
do
3 °
vr
8 °
za
10 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.