112Purmerend

Aanhoudingen na beroving bezorger

Purmerend – De politie hield woensdagavond twee jongens, van 15 en 17 jaar uit Purmerend, aan op verdenking van beroving.

Agenten kregen melding vanuit de meldkamer door dat een pizzabezorger was beroofd. Een 18-jarige man uit Purmerend moest een aantal pizza’s bezorgen bij het Beatrixplein. Een groepje jongens wachtten hem op. Een van hen pakte de tas van de bezorger af en sprong bij iemand achterop de snorfiets. Ze gingen er vandoor in de richting van de Kilstraat. Een van de andere jongens probeerde de andere tas van de Purmerender af te pakken maar dit lukte niet. Toen besloten de overgebleven jongens ook weg te rijden op scooters. De politie verzamelde informatie, onder andere over de signalementen van de daders en ging verder op onderzoek uit. Een agent signaleerde korte tijd later twee van de verdachten en kon ze aanhouden ter hoogte van de Distelstraat. Het tweetal is in verzekering gesteld en de politie doet verder onderzoek.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.