10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home112Aanhoudingen na beroving bezorger

Aanhoudingen na beroving bezorger

Purmerend – De politie hield woensdagavond twee jongens, van 15 en 17 jaar uit Purmerend, aan op verdenking van beroving.

Agenten kregen melding vanuit de meldkamer door dat een pizzabezorger was beroofd. Een 18-jarige man uit Purmerend moest een aantal pizza’s bezorgen bij het Beatrixplein. Een groepje jongens wachtten hem op. Een van hen pakte de tas van de bezorger af en sprong bij iemand achterop de snorfiets. Ze gingen er vandoor in de richting van de Kilstraat. Een van de andere jongens probeerde de andere tas van de Purmerender af te pakken maar dit lukte niet. Toen besloten de overgebleven jongens ook weg te rijden op scooters. De politie verzamelde informatie, onder andere over de signalementen van de daders en ging verder op onderzoek uit. Een agent signaleerde korte tijd later twee van de verdachten en kon ze aanhouden ter hoogte van de Distelstraat. Het tweetal is in verzekering gesteld en de politie doet verder onderzoek.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.