4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* ZakelijkAbma Schreurs: 'notaris in het dorp' voor Edammers en Volendammers

Abma Schreurs: ‘notaris in het dorp’ voor Edammers en Volendammers

Regionaal – Abma Schreurs Advocaten en Notarissen opent 19 september een nieuw notariskantoor in de gemeente Edam-Volendam. Want veel Volendammers en Edammers zijn al klant bij de notaris, maar moesten nog wel helemaal naar Monnickendam, Purmerend of Hoorn rijden. Met de opening van de nieuwe vestiging aan de Julianaweg 204C in Volendam (boven het bedrijf van Cas Sombroek) is dat verleden tijd.

In de buurt

“Veel ondernemers en inwoners van Edam en Volendam kennen ons al vanuit onze kantoren in Monnickendam, Purmerend, Hoorn en Amsterdam. Maar als je in je eigen woonplaats even bij de notaris binnen kunt lopen is dat toch een stuk makkelijker”, zeg notaris Jos Hofstee. En dat is ook helemaal in lijn met de visie van Abma Schreurs op bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Na de overname van notariskantoor Bakker uit Oosthuizen koos Abma Schreurs ervoor om een vestiging in Volendam te openen, niet in Oosthuizen. “Volendam is wat groter en ligt gunstiger ten opzichte van onze andere vestigingen. Omdat beide plaatsen tot dezelfde gemeente behoren kon dat.” Er komen vier mensen op de Volendamse locatie te werken, die nauw contact houden met de 66 medewerkers op de andere kantoren van Abma Schreurs. “Zo is er voor elk van onze klanten altijd een specialist binnen handbereik. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, onroerend goed of familierecht.” Zeker aan expertise op het vlak van ondernemingsrecht is grote behoefte in het zeer bedrijvige Edam-Volendam.

Avondopening

Abma Schreurs komt niet alleen fysiek naar de klanten toe met de nieuwe vestiging in de gemeente Edam-Volendam, ook de wekelijkse opening op maandagavond past helemaal in hun laagdrempelige, toegankelijke manier van werken. “Als hun eigen werkdag erop zit, kunnen mensen bij ons nog terecht voor advies.” Bij de vestigingen in Hoorn, Purmerend en Monnickendam blijkt die wekelijkse avondopenstelling voor veel klanten een echte uitkomst. In Volendam hebben ze wat dat betreft een primeur: Abma Schreurs is hier de enige notaris die ook ‘s avonds open is voor klanten.

De notarissen van Abma Schreurs hebben er zin in. “Ik zie het als een mooie uitdaging om een succes te maken van dit nieuwe kantoor in een plaats waar de mensen ons al kennen en wij hen”, zegt Jos Hofstee.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
76 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.